Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om High Chaparral Western Riders

Följ

High Chaparral Western Riders

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
High Chaparral Western Riders
High Chaparral Western Riders

Kontaktinformation

Namn High Chaparral Western Riders
E-post styrelse@hcwr.se
Orgnr 802435-9385
Swish 123 577 39 65
Kontonr 312-9053

Om High Chaparral Western Riders

År 2003 bildades en förening av hästfolk boende i Värnamotrakten som var intresserande av Horsemanship. Vi kallade oss Hästfolkets HMS och bestod av folk med alla ridinriktningar. Efterhand visade det sig dock att de flesta som var aktiva i klubben var mer intresserade av westernridning. År 2006 ombildades klubben till High Chaparral Western Riders (HCWR) och anslöts till WRAS.
HCWR tillsammans med High Chaparral arrangerar även Sveriges och en av Europas största westerntävling. En weekend med massor av tävling,fest och shopping!

Våran målsättning är att ha roligt tillsammans över alla åldrar och att stödja varandra när man vill komma ut och tävla. Hos oss är du välkommen oavsett vad du rider på och på vilket nivå du befinner dig. Många medlemmar är med i föreningen utan att ha egen häst. Vi arrangerar tävlingar, clinics och träffar. Alla är välkomna i klubben!