Avbryt
Börja följ

Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Horses Coffee and Western Riders

Följ

Horses Coffee and Western Riders

Följ oss för uppdateringar
Följ

Vi använder cookies för att ge dig bästa upplevelsen. Läs vår cookiepolicy här. Genom att fortsätta använda tjänsten godkänner du denna.

Okej
Horses Coffee and Western Riders
Horses Coffee and Western Riders

Kontaktinformation

Namn Horses Coffee and Western Riders
E-post styrelse@hcwr.se
Orgnr 802435-9385
Swish 123 577 39 65
Kontonr 312-9053

Om Horses Coffee and Western Riders

År 2003 bildades en förening av hästfolk boende i Värnamotrakten som var intresserande av Horsemanship. Vi kallade oss Hästfolkets HMS och bestod av folk med alla ridinriktningar. Efterhand visade det sig dock att de flesta som var aktiva i klubben var mer intresserade av westernridning. År 2006 ombildades klubben till High Chaparral Western Riders (HCWR) och anslöts till WRAS. HCWR har varit en aktiv westernridningsklubb med många aktiviteter och medlemmar genom åren. Många framgångsrika event och tävlingsekipage har vi kunnat uppbringa genom åren.

HCWR har tillsammans med HCHS även arrangerat Sveriges och en av Europas största westerntävling under fem år 2015-2019. En flerdagarstävling med boskaps- och ridklasser, fest, show och shopping!
Klubben har haft sitt säte ute på High Chaparalls showarena under många år, där vi haft anläggningen i stort sett för oss själva med tillhörande klubbstuga.

År 2022 fick HCWR dock beskedet att vi inte längre fick ha vårt säte ute på showarenan och inte heller använda den till våra aktiviteter, då High Chaparral har planer på att expandera sin yta upp till och runt showarenan.

2023 var året då vi packade ihop alla våra saker och flyttade ut. Våra saker förvaras idag ute hos våra medlemmar (vi har koll på vem som har vad ) till dess vi hittar ett nytt ställe att rota oss på.

Eftersom vi inte längre håller till på High Chaparral kom också diskussionen upp om att byta namn och tillhörande logga, då vi varken kommer ha vårt säte eller några aktiviteter där.
Under hösten 2023 satte styrelsen därmed igång ett arbete med att samla in förslag på ny logga samt nytt namn. Ett febrilt arbete har genomförts och vi är mycket tacksamma för alla de bidrag ni medlemmar har bidragit med. Under året gjordes en omröstning på de framtagna bidragen och ett nytt namn och en ny logga kunde sedan meddelas.

Vi heter idag Horses Coffee and Western Riders och har fått en ny tillhörande logga.

Nu tar vi nya friska tag i 2024 med både tävlingar och aktiviteter under hela året!

Vår målsättning är att ha roligt tillsammans över alla åldrar och att stödja varandra när man vill komma ut och tävla. Hos oss är du välkommen oavsett vad du rider på och på vilket nivå du befinner dig. Många medlemmar är med i föreningen utan att ha egen häst. Vi arrangerar tävlingar, clinics och olika aktiviteter. Alla är välkomna i klubben!

// Styrelsen i HCWR